Прозорци и врати със сгъвъщи се крила тип "ХАРМОНИКА"

  Обковът за дограма тип "хармоника" позволява вратите да са с голяма проходна площ при отворено положение и леко и безшумно придвижване на крилата.


 

 

PSK - Portal 200Z плъзгащи се системи тип
"ФОЛКСВАГЕН

  Най - голямото преимущество на обков PSK е, че наред с комфортното и леко придвижване на крилата, е пригоден за монтаж върху стандартни профили. Притежава и многофункционална дръжка, при която всички функции /отваряне, затваряне, плъзгане/ може комфортно да се осъществява с една ръка.
  При завъртане на дръжката на 90 градуса се осъществява принудително отваряне - (падащо крило) или затваряне. Освен това обковът е по-защитен срещу разбиване посредством специални ъгли с противовзломни гъбовидни пъпки. Максималното тегло на крилото е увеличено до 200кг.


 

ПРОТИВОВЗЛОМНА СИСТЕМА

  За да се почуствате по - сигурно у дома си, Siegenia Aubi е създала новата противовзломна система обков /S-ES/. Голямо преимущество на системата противовзломен обков е възможността за просто допълнително преустройство на вече монтирани прозорци от основна противовзломна защита към противовзломни защити степени WK1 и WK2.
   С новата противовзломна система, вече можете да бъдете сигурни, че Вашият прозорец ще издържи на всякаква физическа сила и опити за разбиване с лостови инструменти отвън.

 

Copyright © Georgi Georgiev - 2008

design: midion.biz